Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Sikhowie pochodzą z Pendżabu, miasta niegdyś w Indiach, obecnie w Pakistanie. Przybliżając wam sytuację: j🤬e islamskie ścierwa osiedliły się w tej części Indii zawłaszczając ją i zabijając tamtejszą ludność. Po 2 wojnie światowej Indie i Imperium Brytyjskie ugięły się niestety i k🤬y dostały swoje państwo. Gdyby dobrze Sikhami pokierować to istotnie mogliby zadziałać jak antybiotyk na ciapactwo w tym regionie, ponieważ wiele się od nich nie różnią, ale są po drugiej stronie barykady, bo to islamiści są w tym sporze najeźdźcami a Sikhowie poszkodowanymi. Dawać mi piwa k🤬a, niech się udzie dokształcają bo aż dupa szczypie jak widzę te bezmózgie fale gimbusów.
glaby p🤬lone tom jest sik odmiana buddyzmu hinduizmu z polocy indi glowne zalozenie to walka zbrojna z muzulmanami wiec to mi sie podoba poczytac matoly troche
@dagins,
poziom argumentów pięciolatka, wstawiłeś jakieś gówno jakich tu były SETKI, zapewne nie wiedząc że to nie muzułmanin na dodatek, a jak ktoś to wypomni to możesz tylko krzyczeć "uu ból dupy".
No to podaj mi proszę gdzie napisałem, że to muzułmanin, starcze z niepodważalnymi argumentami. Mianem ,,ciapatego" określa się również Hindusów.
Sikhowie i ich noze kukri to jest k🤬a zywa legenda skutecznosci militarnej, i wszelkiej masci gimbusiarnia niech sie od nich odp🤬li w podskokach. Sa po naszej stronie barykady.