-Ja się z dziećmi śpieszę!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie k🤬y w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a c🤬j mnie to obchodzi k🤬iszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie k🤬y w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a c🤬j mnie to obchodzi k🤬iszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Madka madką, ale niemyte c🤬je co tylko na sekundę przez kwadrans drogę blokują też należy j🤬 prądem
Aha. Czyli c🤬j blokował drogę. Bogaty c🤬j.
Razem ze swoim narzeczonym?
podpis użytkownika
ble ble ble...Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie k🤬y w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a c🤬j mnie to obchodzi k🤬iszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
Słyszę „dzieci” to mnie trzepie! U nas w pracy mamy takie k🤬y w żadne święto nie przyjdzie do pracy „bo ja mam dzieci jestem „madką” a c🤬j mnie to obchodzi k🤬iszonie telewizyjny ja mam psa i co? Masakra
podpis użytkownika
ble ble ble...bo wolą kochać psy.
ma psa który na niego czeka i pracę w której spędza nawet święta. Czego lewusowi do szcześcia więcej trzeba?Ja nie jestem madką i też nie chodzę do pracy w żadne święta. Ty jesteś frajerem z januszexu.