Dee_Loc napisał/a:
Widzę, że trzeba zabrać głos w sprawie bo gówno zaczyna się burzyć. Osoby, które piszą negatywnie o Apple i ich sprzęcie prawdopodobnie jedyny kontakt z towarem miały przez szybkę w sklepie. Rozumiem gdy ktoś KUPI sobie i podczas użytkowania dojdzie do wniosku, że minął się z celem. Jeśli są tu takie osoby to zwracam honor. Jeśli jednak nie ma tu nikogo takiego, a mimo to ktoś się wypowiada, że coś jest c🤬jowe (a nie miał nawet tego w ręce dłużej niż 24h) to niech sp🤬ala. Faktem jest to, że urządzenia pod względem technicznym nie różnią się od urządzeń innych firm, a nawet są o oczko gorsze i płaci się głownie za firmę bo cena jest przesadzona nawet o 40-50% w pewnych przypadkach. Ale trzeba dodać, że pomimo w.w. faktu + tego że taśma produkcyjna jest w Chinach jest to sprzęt bez awaryjny. Tak. Świadczyć o tym może komputer, który mam w domu od 7 lat. Był tylko raz w serwisie i to przez brata bo wrzucił coś pod obudowę Maca Mini. Dla przykładu dodam że komputer Asus VX6 D525, który kupiłem prawie rok temu serwis odwiedził już 3 razy.
prawdopodobnie to gowno wiesz o tych osobach bo zeby miec kontakt z towarami apla nie trzeba odbywac j🤬ej pielgrzymki
nie jest to sprzet bezawaryjny wiec takie bajki to sprzedawaj dzieciom lub skonczonym idiotom. ja nie mam komputera 7 lat bo po 7 latach grata trzeba dawno wymienic bo to liczydlo no chyba ze sie wysralo za wiele pieniedzy to potem sie czlowiek sam sobie tlumaczy. Ja mam komputer skladak 4 lata i ani razu serwis go nie widzial poprzedni ma 9 lat i w pelni sprawny stoi w piwnicy omnibusie.
ja p🤬le no to dopiero fan ktory wywala pieniadze i podswiadomie sobie tlumaczy czemu nie jest baranem
Dee_Loc napisał/a:
K🤬a, jak ja lubię gdy bieda piszczy.
o i to jest wlasnie fan ma apla i juz "wies tanczy i spiewa" swiatowiec ze ja p🤬le a jaki bogacz az go mozna nosem wciagnac