ale nadal głowa by była pod wodą.
Żeby było skutecznie, zbiornik powinien być szerokości ok 0.5m, żeby nie było możliwości się obrócić, a stanie na rękach nic by nie dało. Dodatkowo nie powinien złapać się kolanami, bo tak się utrzyma i może wciągnąć się ponownie rękami do góry.
Tu jak widać obrócił się, ręce widać, więc wyszedł.
Smiec przezyl napewno, nawwt @
bez nogi smialo wstrzyma oddech na 1.5min wiec lipa :/
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<a co ma kura brak nogi do wstrzymywania oddechu?
Jeśli już to mam przewagę bo mniej mięsa do zużywania tlenu
Tak dla zwały
Ale z medycznego punktu to fakt, mniej zuzywaja Twoje komorki tlenu bo masz ich mniej o kulasa, wiec na dluzej teoretycznie powinno Ci starczyc
P.s. jak tam protezka, lux czy non stop na reklamacji?
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Szczerze to muszę się na serwis umówić bo wydaje dźwięk przy chodzeniu jakby coś uderzało. Już rok temu to miałem ale nasmarowali amortyzator i było ok. Pewnie tym razem już trzeba wymienić bo to jednak 3 lata ma stopa i no "KLIKA" jak stawiam krok.
W zeszłym roku na serwis pierwszy taki już po tym za co zapłacone było to wydałem 6.5 koła.
Teraz mam zapas kilku części zapasowych i mam nadzieję, że to kwestia jednej z tych części ale znając życie to pewnie inna część która by kosztowała niewiele w przypadku jakby była częścią np. samochodową ale tutaj to min kilka stów ze wskazaniem na ok 2-4k.