Fajne toto

podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Niepraktyczne w c🤬j ale za to zmienia wyważenie, zasłania pole widzenia i rozprasza diodami. Idealne dla hamburgera z cukrzycą!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Wystarczy włożyć dłuższy magazynek żeby mieć ten sam efekt. Co ja mówię, lepszy efekt, bo dłuższy magazynek wkłada się tylko raz a to przekombinowane gówno trzeba ładować dwa razy
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Wystarczy włożyć dłuższy magazynek żeby mieć ten sam efekt. Co ja mówię, lepszy efekt, bo dłuższy magazynek wkłada się tylko raz a to przekombinowane gówno trzeba ładować dwa razy
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<To jest tak kurewsko przekombinowane, że pierwsze co widzę to możliwość zacinania się. Nie wiem z jakiego materiału jest to coś zrobione ale wygląda na wydrukowane 3D więc pewnie rozp🤬oli się jak plastikowa zabawka.
Jak już to lepiej Magpul D-50 GL9 na 50 sztuk amunicji czy coś podobnego.
Ludzie... To ma być po prostu powiększony magazynek z half life alyx. To nie ma być super użyteczne i ergonomiczne. To ma wyglądać i działać jak z gry i tylko tyle a już się postał tuzin ekspertów od broni.
To jest tak kurewsko przekombinowane, że pierwsze co widzę to możliwość zacinania się. Nie wiem z jakiego materiału jest to coś zrobione ale wygląda na wydrukowane 3D więc pewnie rozp🤬oli się jak plastikowa zabawka.
Jak już to lepiej Magpul D-50 GL9 na 50 sztuk amunicji czy coś podobnego.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Wy na prawdę nie widzicie że to jest wszystko 3d? To nie jest prawdziwe mówiąc inaczej więc równie dobrze mogło to strzelać laserami.
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Nie jest to przypadkiem animacjia słynnego animatora na youtube ,,hyper''?
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Wy na prawdę nie widzicie że to jest wszystko 3d? To nie jest prawdziwe mówiąc inaczej więc równie dobrze mogło to strzelać laserami.