podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<kiedyś miałem w rękach taka replikę średniowiecznego to albo k🤬a jestem miękusem bo 500 lat wstecz mieli wiecej pary albo łuk może i fajnie wykonany ale c🤬jowo założona/ustawiona/wyregulowana cięciwa... obstawiam oczywiscie wersję druga
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<oj tam p🤬lisz, niedźwiedziem moze nie jestem ale słoik odkręcę
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<P🤬lisz. Tak ci k🤬a zawekuję, że się zesrasz a nie odkręcisz. Bez podważania albo przebicia denka łapami nie dasz rady.
taki z ciebie specjalista od słoików? to ci już mówię jak się tak zwany "chwycony" słoik odkręca.. (wiedza praktyczna muflonpl!). Zamiast się naprężać do zesrania wystarczy słoik odwrócić do góry nogami nakrętkę kilka razy zwyczajnie postukać o podłogę... Kiedyś się używało mięśni dziś się przechodzi na.. hmm.. wiedzę..
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Dziękuję i nie wp🤬laj się uczyć innych o czymś o czym samemu się c🤬ja znasz.
ale sie nie unoś
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<