jeżeli prywatne ? to czemu nie ogrodzone ? widać ewidentnie drogę polną, wjazd do wioski oraz ogrodzone posesje, nie mam prawa wiedzieć czy to prywatny teren, a jeżeli tak jest ? to albo kacap niech ogrodzi albo niech postawi tabliczki, teren prywatny i cześć i wtedy może się wk🤬iać a nie k🤬a atakować kosą, do motocyklistów nic nie mam, do tych co latają w terenie, może i hałasują może i trochę niszczą tą nawierzchnię, ale nie widzę na tym filmiku jakiejkolwiek dewastacji, bo jechali jednym tempem i nie ryli w glebie do czasu aż Ci kolesie zaczęli ich atakować kosami, owszem, wk🤬ia to, ale jeżeli masz teren prywatny to o tym poinformuj i tyle, tabliczka informacyjna jak dla mnie już wystarczy i wtedy rób co chcesz bo Ci niszczą i tyle...
Dla mnie to jest droga polna patrząc po widoku z kamery i jak bym chciał pojechać tam samochodem tą drogą, to też mają prawo obrzucić moje auto cegłami bo wjeżdżam na teren prywatny ? Gdzie nie ma informacji ? Wojskowe tereny leśne i poligony jakoś mają oznaczenie, że teren należy do nich i wjeżdżasz na własne ryzyko oraz zakaz wjazdu i wtedy możesz mieć przej🤬e![]()