Wysłany:
2012-09-18, 11:34
, ID:
1416923
13
Zgłoś
Ja lubię swojego iPhona,miałem iPhone 3,kupiłem iPhone4,zrobiłem Jailbreak,rwałem za darmo mnóstwo aplikacji,z aplikacją Installous na iPhone ma się szeroki wachlarz możliwości,to właśnie programowe "łamanie" iPhone mnie do niego przekonało.Jednocześnie miałem pada z Androidem,niby też wiele aplikacji,ale jednak to nie to samo,choć chwalę sobie.Postanowiłem,że następny telefon kupię HTC One X na Androdzie,ale kiedy dostałem zniżkę na nowy telefon,jakieś 1800zł w mojej sieci,pomyślałem jakieś dwa miesiące temu,że wezmę iPhone5,ale to co zobaczyłem na premierze to tragedia.Zdaję sobie z tego sprawę,że produkty Apple są przereklamowane,płaci się,ze markę,nawet nie za jakość.Jak otwarłem swojego iPhone3 to k🤬a trochę mnie zaskoczyła tandeta wykonania,zj🤬 mi się w trójce guzik ON/OFF,mnóstwo ludzi ma z tym problem,ale co się dziwić jak c🤬jstwo zrobione na blaszce zamiast na jakimś mikrostyku.Telefon na pewno nie jest wart ceny,jest funkcjonalny,szczególnie po złamaniu,ale pozostaje w tyle jeśli chodzi o jakość wykonania i parametry techniczne.Teraz Apple przegięło pałkę,dają ludziom byle co,wmawiając,ze to styl życia,coś fajnego i tym mnie ostatecznie wk🤬ili.Bo iPhone5 pozostaje w tyle za takimi telefonami jak Samsung Galaxy SIII,czy wspomniany HTC One X,dlatego postaram się być obiektywy i kładę lachę na taką nowość.Wezmę,któryś z tych dwóch,a czwórkę dam lasce,niech się napala,p🤬lę takie pranie mózgu i mainstream,gdyby zrobili porządny telefon pomimo głosów sprzeciwu (przeważnie tych co nigdy nie używali i wysokiej ceny),kupiłbym go,a tak z umiarkowanego entuzjasty produktów Apple,zmieniam się w osobę,która olewa tą firmę,tak jak ta firma olewa swoich klientów.Jak znam życie to pewnie szmaciarze po wyjściu softu 6.x.x,zablokują możliwość aktualizacji oprogramowania tak samo jak to zrobili z poprzednim modelem,banda...