podpis użytkownika
Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
c🤬jowy to ty jestes...
tylko w polandi apple jest uznawane za sprzet dla elity...i ceny sa z kosmosu...ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...
i nie mow, ze apple robi slaby sprzet, bo chyba nigdy nie uzywales ^^
pod wzgledem wykonania to pierwsza klasa, a nie jakis plastik fantastik jak samsung (nie mowie, ze sgs 3 jest slaby, bo dziala pieknie i pod wzgledem hardware to bije apple na glowe, ale pod wzgledem wygladu no nie oszukujmy sie ale ssie pale xd)
pod wzgledem wykonania to pierwsza klasa, a nie jakis plastik fantastik jak samsung (nie mowie, ze sgs 3 jest slaby, bo dziala pieknie i pod wzgledem hardware to bije apple na glowe, ale pod wzgledem wygladu no nie oszukujmy sie ale ssie pale xd)
ja swojego ip4 od razu po premierze u operatora w niemczech za 1 euro bralem przy srednim abo, gdzie w polsce przy srednim abo trza bulic niewiadomo ile...
podpis użytkownika
jezeli jakiemus degenerusowi odpowiada obrazanie naszych Polskich rzołniezy, flagii, nabijanie sie z naszej powstanczej histori to brak mi słów
K🤬a, jak można kupować telefon tylko pod względem wyglądu, jeżeli wszystko pozostałe jest w tym sraIPhone gorsze. Co ty k🤬a, pedał jesteś?
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts