Tylko pedały i pedofile z pislamu i konfy mają z tym problem.
Jak widzę niektóre te filmiki i czytam te komentarze to szczerze tęsknię za tym sadisticiem z przed 5 lat-6 lat... bez podziałów politycznych i religijnych a Zjednoczonych w hejcie do czarnych, debili ,feministek i ogólnego światowego sp🤬olenia... ehhh były to dobre czasy
A może nie? A może co mnie to obchodzi. Rozumiem, że dla Ciebie normalne jest wejść do urzędu, a tam baba tańczy na korytarzu, bo ma przerwę? Jak dla mnie to wariatkowo, a urząd to nie cyrk.
Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Już widzę jak te wszystkie pobite kobiety nie przejmują się wybitymi zębami, połamanymi kośćmi po wp🤬lu itp. bo w końcu banda grubych pasztetów zatańczyła dla nich w sejmie. Ja p🤬le...
A może zacznij pić coś, żeby się rozluźnić, bo spięty jesteś? Tyle lat pracuję w urzędzie, że wiem jaka to c🤬jowa praca i każdy przejaw wesołości rozluźnia atmosferę. Tak, po pracy piję, ale humoru mi nie brakuje