A ktoś kazał Ci tańczyć, albo wlazł Ci na kwadrat i to zrobił? Chcesz to rób sobie głodówki bądź jedz cały dzień te wegetariańskie ryby, ale odjeb się od innych. Czemuż to każdy wierzący musi wciskać swoje zabobony innym ludziom?
Te komentarze o czystkach, bo lewak. Ja p🤬le. Dorosłe chłopy, pewnie często posiadające rodziny i w takim zaduchu braku intelektu i wąskich horyzontów, pewnie odchowają dzieci. Wyjątkowo smutna perspektywa.
A ktoś kazał Ci tańczyć, albo wlazł Ci na kwadrat i to zrobił? Chcesz to rób sobie głodówki bądź jedz cały dzień te wegetariańskie ryby, ale odjeb się od innych. Czemuż to każdy wierzący musi wciskać swoje zabobony innym ludziom?
Te komentarze o czystkach, bo lewak. Ja p🤬le. Dorosłe chłopy, pewnie często posiadające rodziny i w takim zaduchu braku intelektu i wąskich horyzontów, pewnie odchowają dzieci. Wyjątkowo smutna perspektywa.
O kolejny nowoczesny, o szerokich horyzontach odklejony od rzeczywistości lewy faszysta! Brawo!!
Całe te wasze p🤬lenie to ...p🤬lenie.
Tu nie chodzi o to czy w lewo czy w prawo. Te k🤬y mają iść do roboty i robić swoje, a nie za nasze pieniądze odp🤬lać jakieś cyrki. Przyjdzie taka p🤬da połączyć, godzinę na sali obrad wyp🤬zi w stołek i cyk dniówka.
Ale to wszystko c🤬j przy tym ile te baby przetańczyły za nasze podatki...
Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Co to robi na sadisticu to nie wiem.
Event jak każdy inny.