podpis użytkownika
Rzeczy trudne dają się rozłożyć na prostsze. Rzeczy proste nie dają się dalej rozbijać i musimy w nie po prostu uwierzyć albo chrzanić je.Nazywam się miliard" (One Billion Rising) to międzynarodowa kampania społeczna przeciw przemocy stosowanej wobec kobiet. Akcja została zapoczątkowana w 2011 r. przez Eve Ensler po fali napaści na kobiety w USA. Celem wydarzenia jest okazanie solidarności i wsparcia dla wszystkich kobiet, które doświadczyły i doświadczają przemocy.
Co to robi na sadisticu to nie wiem.
Event jak każdy inny.
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
hehe prawackie ścierwo jęczy, że baby nie w kościele na różańcu, tylko se tańczą. W POPIELEC!!! matko jedyna przenajświętsza, bój się boga, łobraza, miliiiicja!
Przyzwyczajajcie się bo kraj powraca do normalności i takie widoki będą coraz częstsze. Do lewactwa mam stosunek ambiwalentny, ale już się nie mogę doczekać parady równości np. w boże ciało, w sklepach popcornu zabraknie
Wysyp prawiczków pisich dzisiaj całkiem spory . Co was tak dupa szczypi to przez tych katolskich szamanów pedofili .