niech mi jakiś mądry człowiek korzystaj z okazji tego tematu powie; w których latach pedalstwo zaczęło wychodzić z szafy na ulice? lata 60te, 70te, 80te, 90te?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf HitlerNie spisywałem nigdy pedalskich kronik, ale wydaje mi się że w latach 80 pedalstwo zaczynało być powszechnie zauważalne nawet i w PRL-owskiej Polsce. Istniały już wtedy powszechnie znajome miejsca schadzek pedałów, środowiska homoseksualne były infiltrowane przez władze prl-u (chociażby akcja "hiacynt"), a w Holandii zalegalizowano pierwsze homoseksualne małżeństwo. Wcześniej temat istniał ale był zamiatany pod dywan. Homoseksualizm jest tak stary, jak ludzkość. Nie mam nic do gejów i lesbijek, o ile nie jestem nachalnie bombardowany homoseksualną propagandą. Jak chociażby wczoraj idę przez Perpignan i widzę taki obrazek. Napis pod spodem brzmi: "tak, mój kumpel jest gejem". Jeszcze niżej w dosłownym tłumaczeniu: "obliczenie nietolerancji, dla nas tworzy różnice".
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.