Koleś może sobie gadać ile chce, ale to Sadistic okazuje nam jak naprawdę wygląda ten pop🤬lony świat, a nie jakieś c🤬owate joemonster które jest tak rygorystyczne i ocenzurowane jak polska telewizja. Przeciętny człowiek nie wie co się na świecie dzieje, ale wystarczy wejść na sadola w odpowiednie tematy aby zaznać oświecenia.
Druga sprawa , ich forum jest opanowane przez kucykowych fanatyków , furry zboczeńców i inne społeczne łajzy , po tym jak regularnie dostawałem warny za komentarze i konieczność płacenia za przeglądanie tych głupot dałem sobie z tym spokój .
Z tego co czytam odnoszę wrażenie że portal ten jest skierowany do pracowników biurowych ( częste zwroty - gdy twoja koleżanka zza biurka , umilić czas w biurze , koledzy z biura itp.)- czyli ludzi nie potrafiących się odnaleźć w innej roli życiowej , marzących o amerykańskim systemie życia , gardzących rasizmem wręcz kompulsywnym doszukiwaniem się treści erotycznych w czym się da , - tutaj nie chodzi o trywialne szukanie k🤬sów tylko o nudną pseudośmieszną erotykę .
Pamiętam jak kiedyś było zdjęcie jakiegoś trupa zawiniętego na barierce - swego czasu pojawiło się nawet na hardzie (bez eha ) , to natychmiast wybuchła dyskusja że to jest fejk , że to musi być fejk , bo jaki psychol by to jeszcze fotografował ... tak jakby nie mogli się pogodzić z całym majestatem okrucieństwa i cierpienia na świecie .
Reasumując moją wypowiedź - użytkownicy joe to banda rozpieszczonych lamusów .