podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.
Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem.
Skąd, oni nie są ograniczeni. Bardzo dobrze rozeznają się w różnych gatunkach gówna bo lubią słuchać radia czy różnych kompilacji, gdzie gówno serwowane, jest wielogatunkowe. To eksperci od dźwiękowych ekskrementów.Zresztą, to właśnie z reguły ludzie słuchający popularnej muzyki są ograniczeni co do gatunków muzycznych.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Rozp🤬alają mnie osoby ograniczające się do jednego gatunku muzycznego i wszystko inne nazywające gównem. Sam nie znam tego kawałka ale potrafię pojąć ze każdy ma inny gust bo sam z każdego typu muzyki znajdę coś co mi się spodoba (nawet w muzyce klasycznej czy jakimś disco polo) i chyba każdy dojrzały człowiek tak ma ale nie ma co udawać, średnia wieku tu to jakieś 15 lat i każdy słucha tego co w jego gimbazie jest uważane za jedyne słuszne a reszta fuuu. :v PS. posmarowałem sobie już odbyt maścią na ból dupy więc nie musicie się fatygować.
podpis użytkownika
Aut vincere, aut mori.