Film wrzucam głównie w celach szerzenia przemocy drogowej wobec upośledzonych użytkowników sportowych ,,kolarek".
Trzymam kciuki, że w niedalekiej przyszłości zobaczymy autora w innym dziale naszego portalu

się odezwał szlachcic w pierwszym pokoleniu oderwany od furmanki
takich jak ty jest pełno, ciężko im zrozumieć, że żyją w społeczeństwie, że inni ludzie są wokół niech, ich środowiskiem naturalnym jest polna droga i puste pola wokół, jakakolwiek styczność z większym skupiskiem ludzi przerasta ich możliwości adaptacyjne... ale pracuj nad sobą, może kiedyś dasz radę jeździć bez bólu dupy po gminnej asfaltówce
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJadąc rowerem, krzywdę może zrobić jedynie sobie. A jeśli, hipotetycznie, jakaś baba z ryjem na szybie, wystraszyłaby się wyprzedzającego ją rowerzysty i zrobiła by jakiś głupi manewr, to trudno, to tylko potwierdzenie, że nie powinna siadać za kółko
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.Ty p🤬lona umysłowa amebo jak przy prędkości kilkudziesięciu km na godzinę wp🤬lisz się rowerem, w pieszego, krzywdę zrobisz też jemu, jak jebniesz w auto i wlecisz komuś z rowerem do kabiny to krzywdę zrobisz też jemu. Nawet jak ktoś nie odniesie obrażeń a rozwali tylko ciebie to będzie do końca życia miał wyrzuty sumienia że pozbawił życia człowieka, co prawda bezmózgiego śmiecia, ale zawsze człowieka przynajmniej z wyglądu. To też jest krzywda. Wszystkie twoje posty w tym wątku pokazują jak kurewsko wąskie masz horyzonty myślowe i jakim p🤬lonym egoistą pozbawionym krzty empatii jesteś. Mam nadzieję że życie szybko zweryfikuje to jak bardzo poj🤬y jesteś, oby tylko bez krzywdy dla postronnych. Serdeczne p🤬l się c🤬lu na pożegnanie.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówKochanek bandery będzie mnie nazywał c🤬lem oraz p🤬loną umysłowa amebą
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.I znów pokazujesz swą umysłową miałkość i ułomność, nie potrafisz się odnieść do tego co napisałem to wyskakujesz z jakimś kochankiem bandery. Nie misiaczku, nie oceniaj innych własną miarą, szkoda mi na ciebie czasu pajacu, także z mojej strony koniec.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTo dobrze, że kończysz, bo przecież nie da się odnieść do jakichś pedalskich tekstów o empatii, czy potencjalnych ofiarach w pieszych, albo wyrzutach sumienia
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogardaIdąc twoim tokiem myślenia, gdyby ktos ci wj🤬 kose w żebra to bylaby to twoja wina, bo jesteś p🤬lonym debilem i nie nosisz kewlara albo nie stać cie na bodyguardow xd Przecież prawo jest dla p🤬lonych głupków, zabawne, ze wyzywasz ludzi od lewakow, a sam zachowujesz sie jak niedoj🤬y 15 letni anarchista
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówIdąc moim tokiem rozumowania, sam noszę przy sobie nóź, bo gdy nie dam rady pięścią... nie pozwolę sobie zrobić krzywdy, bo dziecięce ideały i pierdoły o honorze weryfikuje życie
Dziękuję, pozdrawiam.
podpis użytkownika
niech nie opuszcza ciebie twoja siostra pogardaHahaha szkoda czasu na takich kryptolewakow jak ty.
Dziekuje, nie pozdrawiam:)
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPodziwiam wiarę tego człowieka w stan polskich dróg. Dla szosówki niewielka dziura/koleina oznacza często glebę, a dodaj do tego wyprzedzanie na łuku drogi to pozwala mieć nadzieję, że jeszcze tego pacjenta obejrzymy na hardzie