próbuję zrozumieć komentarz, ale nie rozumiem. a od dawna podejrzewałem, że jestem debilem.
czy jest p🤬dą i go nie szkoda bo nie uderzył kobiety? a jakby uderzył kobietę to byłoby go szkoda a jej już nie, czy jak?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?no przecież tak napisałem.
a wy chłopaki, oddalibyście żeby nie wyjść na p🤬dy czy jak?
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?Pytanie z dupy. Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby oddać, w takiej sytuacji powinieneś się obronić. I tyle. W jaki sposób ? To zależy od wielu czynników. Pamiętaj, że to ulica, gdzie nie ma zasad. Jakaś agresywna laska, okłada Cie po twarzy, więc na pewno powinieneś ją w jakiś sposób spacyfikować. Może nie nap🤬lać pięścią po twarzy, ale reakcja powinna być konieczna i natychmiastowa. Nie wiesz co jej jeszcze odjebie. A może ma nóż w kieszeni, czy nożyczki ? A może chwyci za kamień i Cie p🤬lnie w potylicę ?
Dla mnie ta psychopatka powinna leżeć na ziemi
Pytanie z dupy. Przecież tutaj nie chodzi o to, żeby oddać, w takiej sytuacji powinieneś się obronić. I tyle. W jaki sposób ? To zależy od wielu czynników. Pamiętaj, że to ulica, gdzie nie ma zasad. Jakaś agresywna laska, okłada Cie po twarzy, więc na pewno powinieneś ją w jakiś sposób spacyfikować. Może nie nap🤬lać pięścią po twarzy, ale reakcja powinna być konieczna i natychmiastowa. Nie wiesz co jej jeszcze odjebie. A może ma nóż w kieszeni, czy nożyczki ? A może chwyci za kamień i Cie p🤬lnie w potylicę ?
Dla mnie ta psychopatka powinna leżeć na ziemi