Nie idiota, lecz frajer.
pewnie jesteś idiota albo nie wiesz jak to jest szukac dobrej pracy bez znajomosci debilu
spoko, tyraj sobie na zleceniu przedłużanym co miesiąc po 50-60h tygodniowo, może ci umowe przedłużą na następny okres...
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin KrantzC🤬ja prawda, niestety nastały takie czasy gdzie większość ludzi ma dwie lewe ręce do wszystkiego. Podam przykład: Mój dziadek od małego uczył się spawać, głupie spawanie a robił to całe życie, wykształcił sobie fach w ręku za czasów młodości. I niestety ale ludzie którzy chcą się w czymś wykwalifikować i włożą w to i prace i czas i poświęcenie, to prace znajdą. A tak to siedzicie przed kompem nap🤬lajcie CS'a i szukajcie pracy pokroju akwizytora i najlepiej biadolić że niegdzie pracy nie ma, a dlaczeo nie ma BO NIC NIE UMIEMY, MY młodzi ludzie. Musimy sami się czegoś przyuczyć a dopiero później iśc do pracy, no chyba że ktoś całe życie chce latać z miotłą, ale niestety sprzątać też trzeba umieć.
podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.podpis użytkownika
Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczeniem.podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
bida, to jest dlatego że wszędzie potrzebują z DOŚWIADCZENIEM, i za c🤬j cię nie przyjmą bez niego... kończysz kursy, myślisz ok, tyle ofert pracy widziałem na to stanowisko, idziesz i mówią ci żebyś wrócił jak będziesz miał doświadczenie...
Może w takim razie trzeba poszukać praktyk? Parę miesięcy praktyk (podpowiem - nieodpłatnych) i nie będziesz bez doświadczenia. Trudno się dziwić pracodawcom, ze chcą mieć pracownika gotowego do pracy, a nie do przyuczenia...
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.@Arashel
Widać zostałem źle zrozumiany, imo praca na umowie zlecenie po wc🤬j godzin tygodniowo za najniższą stawkę raczej nie jest szczytem oczekiwań, niemówiąc już o możliwości jej natychmiastowej utraty...
@makabrax - nie ma co się podniecać niezdrowo postem tego debila JezusatoŻyda, już sam nick świadczy o poziomie intelektualnym a reszta... Kto niby bez studiów, bez znajomości ma pracę za 4,5 kafelka i jeszcze ma czas w dzień powszedni o 11 siedzieć na Sadisticu i pisać posty ile to on nie zarabia i jaki to on nie jest zajebisty? Podpowiem Ci - zakompleksiony debil po studiach humanistycznych który szuka pracy, ale próbuje się dowartościować jadąc po innych, dokładnie takich samych jak on debilach po studiach humanistycznych którzy dokładnie tak samo jak on szukają pracy