Tak, to oficer reżimu dyktatury Tuska, która bezczelnie zlikwidowała demokrację zakazując pisowi kradzieży miliardów i przejęcia kontroli nad sądownictwem.
No k🤬a dramat, przecież im się to po prostu należało!!!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaOcho Geraldino, wyznawco Tuska.
Teraz Twoja partia miłości, tolerancji pokoju - nie to co konfliktujący społeczeństwo pis, robi nagonkę na konfedrerację ?
Koło dupy wam się pali i musicie dop🤬lać się jak to macie w zwyczaju do tych, którzy są dla was zagrożeniem?
Gdzie twoja tolerancja o której tak dużo p🤬lisz farmazony ?
A na koniec:
Naplułeś dziś matce w mordę za to, że cię w Polsce urodziła ?
podpis użytkownika
Hava, hava nagila þú ekki skíla farðu í rassgat helvitis gamli pungur þúNapisz że jest obiektywna.
Zj🤬y psychicznie to jesteś ty i twoje przyjmowanie smoluchów i kozojebców których broni towarzysz Olejnik.
Tatuś był dobrym towarzyszem córeczkę wychował jako dobrą gorliwą towarzyszkę więc nie p🤬l o zaj🤬iu psychicznym bo każdy kto współpracował z partią był przeciwko Polakom.
Posłuchaj pryszczaty debilu. Weź sobie sprawdź w internetach kim jest Olejnik,i z jakiej rodziny pochodzi. Obejrzyj sobie video jak z Urbanem (tym uszatym czerwonym śmieciem) się po mieście wozi. Tego nie trzeba udowadniać! To po prostu jest.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Czyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.
Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaCzyli poza obrażaniem to nie masz ŻADNYCH dowodów, tak myślałem, nie mam więcej pytań.
Tak samo jak Kaczyński to gej i psychopata, Mentzen to debil większy niż Duda, tak po prostu jest, wejdź sobie prawacki geju do internetu i poczytaj.