podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.______________
youtube.com/watch?v=LPYCtErvMyA
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.Informatyk. do SI:
-Ciekawe, kiedy osiągniesz mój poziom inteligencji?
-Wziąłeś kredyt na mieszkanie na 30 lat. Na c🤬j mi twoja inteligencja?
Nie, no żart taki, że się aż posikałem. Uprzedzaj następnym razem.
Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.
Nie, no żart taki, że się aż posikałem. Uprzedzaj następnym razem.
Wytłumacz mi drogi użytkowniku forum sadistic.pl, jak w tym kraju i z resztą w wielu innych także, stać się właścicielem własnego jakiegoś sensownego lokum, nie będąc jednocześnie szczęśliwym dzieckiem losu. Czekam niecierpliwie na twoją odpowiedź.
Ten to chyba wziął we frankach
W ten kraju sie nie da.
Jakbys sie chcial przeprowadzic do USA to daj znac - wytlumacze co i jak.
Widziałem ten kawał pod jednym z filmików "nauka. to lubię" parę dni temu, więc brawo za wymyślanie własnych żartów
podpis użytkownika
Wszystko co pisałem, piszę i będę pisać jest fikcją i TOTALNIE nie utożsamiam się z tymi poglądami. Po prostu humor, oderwanie od szarej, dołującej rzeczywistości.