Za kazdym razem jak widze typa to ma wieksze braki w uzebieniu....nic mnie tak nie brzydzi jak brak bocznych zebow, wolabym miec jedynke wyj🤬a niz takie przeciagi.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDTo życzę ci pierw mieć wyj🤬e boczne zęby, następnie policz dni ile czasu zajmie ci pójście do dentysty, aby ci wstawił coś zamiast brakujących zębów. Potem życzę ci, aby ktoś ci wyk🤬ił jedną jedynkę albo obie i wówczas policz ile dni ci zajmie to, żeby zebrać dupsko do dentysty, bo p🤬lisz, jak potłuczony 🤣 Swojemu chłopakowi możesz mówić o tym, że brak bocznych zębów jest obrzydliwszy niż brak jedynek, bo tylko on jest w stanie przyznać ci rację w tym konkretnym temacie 🤣 Oczywiście wiadomo dlaczego brak bocznych zębów cię bardziej brzydzi niż brak jedynek, bo jak będziesz miał wyj🤬e jedynki, to c🤬ja ci łatwiej będzie przyjmować do japy bez rysowania lakieru swojemu chłoptasiowi 🤣
A Twój chłopak ma jakieś braki w uzębieniu ?
No, prosze, i wiemy kto na sadolu ma bunkry w japie...do dentysty abnegaty j🤬e.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDJuż nie becz, sk🤬ysynku, bo się ośmieszyłeś w c🤬j i jeszcze pajaca chcesz z siebie dodatkowo robić? 🤣 Wszyscy cię tu zjechali do spodu, poczytaj komentarze, zjebie 🤣 Jakim przyp🤬oleńcem trzeba być, aby myśleć, że brak jedynek jest lepszy niż brak bocznych zębów? Tylko taki pedał twojego pokroju może tak uważać 🤣