Ty z Podlasia jestes? Jebie od ciebie wiocha, niskim IQ i brakiem zdrowych kontaktow spolecznych.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xDTak tak, bo według ciebie zdrowym kontaktem społecznym jest mówić, że lepiej mieć brak jedynek niż brak bocznych zębów 🤣 Idź menelowi ssać pałę, bo pewnie wśród nich się obracasz i stąd myślenie, ze brakujące jedynki mniej obrzydliwe niż brak bocznych zębów, bo masz z tego typu brakami jedynek do czynienia na co dzień 🤣 Prostaku, już mi tu nie próbuj wjeżdżać na ambicje, bo prawda jest taka, ze istota twojego pokroju nikogo nie obchodzi, więc czemu maiłby mnie ruszać komentarz kogoś tak przyj🤬ego, kto dodatkowo jest pedałem bez jedynek? 🤣 Ośmieszyłeś się już dość, więc utkaj mordę, bo wali ci z niej niemiłosiernie przez ten brak przednich zębów, które ci chłopak wyj🤬 swoim ding-dongiem, zatem lepiej, jak już w ogóle publicznie nie będziesz się udzielał lub przemyślisz 20 razy zanim coś powiesz, panie "lepszy brak jedynek niż bocznych zebów" 🤣
Znowu zaj🤬es wysryw z dupy... nie sraj w wychodku jak piszesz na sadolu. Niestety nie chcialo mi sie czytac tego belkotu. Liczylem na bardziej zwiezla i merytoryczna odpowiedz.
podpis użytkownika
Ja to miejscowy troll xD