@DuckDodgers
Ty na prawdę wróć do tej podstawówki, bo nie rozumiesz co czytasz.
Pomogę Ci i wytłumaczę. Napisałem o tym jak się WYPOWIADA a nie ZACHOWUJE - chyba jest różnica co?
Ale pewnie gdyby ktoś Ci ubliżał, to pewnie stałbyś grzecznie, podał mu rękę i podziękował![]()
Po prostu płakać się chce jak czytam komentarze samych speców na tym forum. Szpilka ma 24 lata, na koncie dopiero 16 walk, więc czego wy k🤬a chcecie?! Oczekujecie, że przed 20 pojedynkiem będzie miał możliwość walki o mistrzostwo świata? To jest waga ciężka, tam nikt nie chce z nim walczyć z wyższych miejsc rankingowych bo nikt dobrej kasy nie dostanie za walkę z kimś kto nie jest na szczycie rankingu. Zachęcam do przeglądu listy walk braci Kliczko z ich początku kariery. Jak mnie wk🤬ia takie p🤬lenie, zamiast się cieszyć, że jakiś Polak pokazuje się w królewskiej wadze (Tomek niestety już nic nie ugra, chociaż szczerze mu tego życzę) to oczywiście wszyscy cisną, że ciota. Z pojedynku na pojedynek będzie się piął w górę i będzie walczył z coraz to lepszymi zawodnikami. Kibicuję mu z całego serca bo śledzę jego karierę od samego początku, oby mu się udało i został tym najlepszym.
już osiąga sukcesy o których Adamek czy Golota w jego wieku mogli tylko marzyć.
Uwierz mi: Jest o wiele trudniejszy, od pisania komentarzy w internecie.
Proponuje Ci wziąć udział w sparingu (nawet nie z bokserem, tylko z kimś, kto choć trochę trenował boks). Zobaczysz, że nawet nie będziesz rozumiał tego, co się dzieje podczas walki.