Niby tak, ale w zależności od zestawu to tak trochę ciężko wyhamować w tak krótkim czasie. Wyprzedzający ewidentnie dał dupy.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Powiedziałbym, że dwóch szoferów. Ten z kamerką to raczej postronna ofiara. Gabaryt wyprzedzał jak p🤬da i jebnął czołówkę z gabarytem wyprzedzającym jak c🤬j z przeciwka. Mam nadzieję, że nagrywający chociaż jakoś wyszedł z tego.
A ja mam nadzieje ze nikt nie wyszedl z tego, to kacapia j🤬a
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Gośc z przeciwka chciał wyprzedzić kolumnę i wyj🤬 w tego przed nagrywającym.
Nie wiem czy pisząc wyprzedzający masz na myśli tego co nagrywał czy tego z przeciwka więc nie wiem czy przyznać ci rację czy kazać się p🤬lić w dupę szpikulcem do lodu.... zakładam, że miałeś na mysli typa z przeciwka to przyznaję ci rację.
podpis użytkownika
Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach."P🤬l się w dupę szpikulcem do lodu".
Ten z naprzeciwka nie wyprzedzał, tylko szczał do butli, czy tam jajecznice smażył, czy co oni tam jeszcze podczas jazdy robią, kiedy zobaczył, że przednim hamują, więc jak zawodowa p🤬da odbił w lewo.
No ale nie masz nogi, więc pewnie masz papiery na to by takie coś nazwać wyprzedzaniem.
"P🤬l się w dupę szpikulcem do lodu".
Ten z naprzeciwka nie wyprzedzał, tylko szczał do butli, czy tam jajecznice smażył, czy co oni tam jeszcze podczas jazdy robią, kiedy zobaczył, że przednim hamują, więc jak zawodowa p🤬da odbił w lewo.
No ale nie masz nogi, więc pewnie masz papiery na to by takie coś nazwać wyprzedzaniem.