Jakiego K🤬a szczucia na ukrów kampania w Polsce niby trwa?
Od samego początku gdy pisiory nawpuszczały do cywilizowanej Polski dzicz banderowską przeciętny Polak pracujący i mający trochę szarych komórek wiedział że to jak wpuszczenie lisa do kurnika.
Opozycja i kaczory piedroliły że to "bracia" i trzeba im pomóc, dać hajs i wypiąć dupę. Zaś na Polaków którzy mieli odmienne zdanie wyzywali od ruskich, faszystów, anty Polaków itp.
Minęło 12 miesięcy i już widać było kto miał rację.
Po 3 latach nazywacie prawdę szczuciem na to ukrów.
W polskim internecie trwa kampania szczucia na Ukraińców, a w ukraińskim na Polaków. W obu krajach stoją za tym ludzie udający patriotów, albo autentyczni patrioci, którzy dali się zmanipulować, bo coś wyczytali na Iksie albo obejrzeli na Tiktoku. A komu zależy żebyśmy się z Ukraińcami żarli?
Zajrzałem na X-sa i znalazłem dwa profile z tym nickiem. Wygląda, że oba należą do tej samej osoby, która przedstawia się jako prezenterka jakiejś telewizji, ale na obu ostatnie wpisy są z 2014 i 2015 roku. Tego materiału nie ma.
I to już mi śmierdzi na kilometr. Nie dajcie się zmanipulować.[/quote Walisz teksty zupełnie w stylu tzw "majeńki", (i zapewne obskakujesz te obydwa konta) jak coś be z twoimi ziomkami to negacja na całego i wpieranie ciemnoty, że to na milion procent ruska prowokacja albo ukry to nie ukry. Płacze na temat żarcia się z ukrami zostaw dla swoich współplemieńców z krainy U, bo nikt bardziej niż oni sami swoim zachowaniem nie prowokują niechęci Polaków. Przykładem jest choćby ten filmik.
Prowokacja czy nie c🤬j mnie to.
Ale ze też musiało trafić na przedstawiciela naszego narodu z tej niskiej półki.
No jaki wstyd,czyż nie by pięknie gdyby tam jakiś inteligentny człowiek merytorycznie rozmazał paniusie po asfalcie?
A tak wstyd bo tylko k🤬a słychać i tłusty brzuch widać.
Nie obchodzi? Dobre...To po kiego c🤬ja zabierasz głos i mącisz?
Sam macisz robiąc aferę z pyskówki na ulicy jakby k🤬a zaraz od tego miało zależeć wszystko.
Mało się k🤬a nie zesrasz tymi Ukraińcami.
Jak k🤬a na czeczenów i cyganów płacimy od dwudziestu lat a c🤬ja nam to przynosi tak ukry za tę j🤬e ojro jebią kacapa i to z powodzeniem.
Więc zamknij ryj póki jedni i drudzy zdychają.
Aż wstyd że taki burak złotówa daje świadectwo na cały świat o polakach 🙄 a co do Ukraińców