Ja nie zieje nietolerancją ja zionę nienawiścią do prostaków, bo ze wszystkiego na świecie najbardziej nienawidzę chamstwa, głupoty i wywodzącej się z nich ignorancji. Może Ciebie to jeszcze nie dotyczy, bo nie wyleciałeś spod piórek rodziców..
Tak, zważywszy na mój wiek, który widnieje pod moim awatarem, wystarczy zerknąć (ktoś coś pisał o głupocie?) jest wielce prawdopodobne, że nie wyleciałem spod piórek rodziców...![]()
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-10-30, 12:53 ]
nie za odmienność zdania, ale za nazywania innych imbecylami i takimi tam innymi głupkami. Przecież można to wyrazić grzeczniej.
Ten człowiek myśli, że w wieku 48 lat dostaje się zmarszczek na rękach...
Kolego, ty już lepiej nie pisz nic o fruwaniu...![]()
podpis użytkownika
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
[ Komentarz dodany przez: marnotrawna: 2012-10-30, 12:53 ]
nie za odmienność zdania, ale za nazywania innych imbecylami i takimi tam innymi głupkami. Przecież można to wyrazić grzeczniej.
@ up
A zresztą co taki śmieć jak ty może zmienić, nic to co ja będę sie produkować![]()
Ci cali rasiści z sadola to na realu by słowem się nie odezwało. Tacy żałośni ludzie jak taki śmieć ma szanować innego jak oni nawet swojej matki nie szanują,
I najlepsze to właśnie stalowyszczur taki j🤬y debil, który sądzi cała rase wg jednej rodziny.
bigosik
Haha k🤬a wielki światowy był w Anglii i murzynów widział. Jeszcze pewnie jesteś smieciem po zawodówce.
.