podpis użytkownika
nosiliby.pl - unikalne koszulki"ale do kogo masz pretensje że się nie uczyłeś i na tirach jeździsz" - mistrzowski, kulturalny pocisk
![]()
"ale do kogo masz pretensje że się nie uczyłeś i na tirach jeździsz" - mistrzowski, kulturalny pocisk
![]()
O to znowu ty ze swoimi kompleksami wobec hanysów.
Za dużo słuchałeś żali swojej matki, nie zawsze ładujemy w dupę i gardło.
@Szajba_Man O chłopie jakie Ty masz pociski na pewno każdy hanys musi się Ciebie bać, byku. I jeszcze piszesz że ten korek to wina hanysów no pewnie haha wszyscy chcą jechać do Waszej zawszonej miejscowości przecież tam jest tyle atrakcji!!! Nic tylko się wieszać...
Jakimi kompeksami?Ja się wami zwyczajnie brzydze! Dla mnie hanys to jak cygan, jedno i drugie jak wrzód na dupie.
A to że w kopalniach czasami macie post od walenia się w dupsko to akurat nic chwalebnego więc nie masz się czym chwalić.
No popatrz, niechcąco ale trafiłeś. Właśnie po to się ten wasz syf do nas zjeżdża aby pozwiedzać i wypocząć w CZYSTYM powietrzu i ładnym otoczeniu który zatruwacie. A co do tego korka to wystarczy popatrzyć jakie blachy dominują same jakiś SY, SM, SG, SI, SK etc.
podpis użytkownika
Kustosz pan przyjechał, no nawet taki, taki niby to malutki mężczyzna, tutaj dookoła taki, taki, taki, taki moher miał fantastyczny, w takie pukle ujęte troszeczkę, tak na plecki zachodziło...To że jakiś debil w Warszawie zlikwidował województwo i wsadził bogatego aby biednych ratował (a hanys błagał o to bo gdyby nie my to to hanysowo już dawno by zaorali) nie nasza wina. Tak wiec na kolana biedoto hanysiarska i dziekować Panom z bielskiego i częstochowskiego że macie jeszcze co jeść!A na Ciebie szjba_man szczam zimnym moczem bo Podbeskidzie o ile mnie pamięć nie myli też na śląsku leży
![]()
A przeczytałeś mój komentarz od początku do końca?![]()
@ kontownik - a co mnie obchodzą debile co stoją jak barany na (w tym wypadku prawym) pasie? jak lewy jest wolny to jadę do końca... Zauważyłeś, że jak już szeryf w cysternie dojechał do zwężenia to obydwa pasy były zapełnione i zaczął się "Zamek błyskawiczny" ? Który powinien być tam stosowany od samego początku tylko tacy debile jak Ty uważają to za "cwaniactwo", a to po prostu zwykły normalny ruch drogowy...