@ serio uważasz, że cytaty z Wiki, czyli coś co deklarujesz jako 'naukowy punkt widzenia', zmienią cokolwiek jeśli chodzi o stanowisko bytu czysto politycznego pod nazwą 'komitet olimpijski'? Kup sobie blaszke. Wszystkimi swoimi komentarzami na tym forum wspierasz nurt antycywilizacyjny, w tym te poprawne politycznie k🤬y - działaczy sportowych w tym przypadku.
Widzę to tak: testosteron jest nielegalnym środkiem dopingującym, prawda? Faceci mają go naturalnie, ale kobiety nie. Więc jak ta osoba uważa się za kobietę powinna zostać zdyskwalifikowana za doping, czyż nie? No, chyba że jednak jest mężczyzną.
Co co lewaków: Tutaj "lewak" to taki epitet, którym gówniarze i przegrywy rzucają na prawo i lewo, jak kończą im się argumenty. Ja np. jestem za wolnym rynkiem, z minimalnymi regulacjami, niskimi podatkami i ograniczonym socjalem, bo kapitalizm to najbardziej sprawiedliwy ustrój promujący zaradnych. Popieram mur na granicy, pałowałbym ekoterrorystów i kopał w dupę brukselskich urzędasów za takie idiotyzmy, jak te przytwierdzane nakrętki. Ale co chwilę ktoś nazywa mnie lewakiem i komuchem bo popieram Ukrainę i śmieję się z antysemickich fobii prawackich troglodytów. Nie pasuję do stada. Ale mam to w dupie, gardzę tym alternatywnym stadem owiec.