To jest tragedia dla osoby i jej rodziny, nie powiem że nie. Śmieszy mnie robienie szumu wokół tego i nagrywanie takich bzdur jak "o, cieszę się że mogę być twoim przyjacielem". To nie jest nagrywane dla tej osoby, tylko dla podreperowania ego nagrywających, czyli w sumie żerowanie na ludzkiej tragedii. Jako że żerowanie na ludzkiej tragedii zawsze wyzwala skrajne emocje, to o ile filmik ukazuje tą fałszywą troskliwość, czytaj "pozytywną" skrajność, to przeróbka filmiku i dorobienie do niej ryku jakiegoś potwora z otchłani będzie tą negatywną skrajnością. Reasumując, śmieszą mnie obie skrajności i wk🤬ia mnie żerowanie na krzywdzie dziecka.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Nie gardzę nią, nie obrzydza mnie, nie życzę jej źle, nie naigrywam się z jej losu, a filmik był śmieszny, c🤬j na ryj p🤬lonym obrońcom moralności wszelakiej, zawsze mają najwięcej za uszami i powinno się każdemu takiemu spuszczać prewencyjny wp🤬l!
Co ty k🤬a ziomek p🤬lisz... polecam Ci zobaczyć chociaż jeden film z jego kanału do końca. Oglądałem chyba większość wywiadów jego z osobami chorymi na różne choroby jak i mixy tych chorób i ani jedna osoba, która była w stanie komunikować się w jakikolwiek sposób nie gadała "oj jak mi źle" tylko "cieszę się, że jestem taki przez co mogę doceniać inne rzeczy w inny sposób". Kanał jest cholernie edukujący i nie mający nic wspólnego z wymuszonym współczuciem. Zobaczycie ogromną różnicę między reklamami typu "staś jest chory i potrzebuje pomocy wyślij sms'a bo to nic dla ciebie" między "Stephen ledwo żyje, ale ma kochającą rodzinę która go wspiera i chciałbym, żebyście też tego wspaniałego człowieka poznali". Kanał nazywa się "Special Books by Special Kids" i jeżeli ktoś ma ochotę dowiedzieć się jak wyglądają choroby i jak takie rodziny sobie z nimi radzą to na prawdę polecam.