Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@juderaus: ja p🤬le „Świat według Kiepskich”. Przyjeżdża Tadżyk do Polski, robi serial, który obraża naród. Polacy z radością śmieją się z tego gówna gdzie 80% odbiorców nie ma pojęcia o co w tym tak naprawdę chodzi. J🤬a żenada.
@: ja p🤬le „Świat według Kiepskich”. Przyjeżdża Tadżyk do Polski, robi serial, który obraża naród. Polacy z radością śmieją się z tego gówna gdzie 80% odbiorców nie ma pojęcia o co w tym tak naprawdę chodzi. J🤬a żenada.
Akurat durniu Khamidov był reżyserem na początku w latach 99-07, a serial m.in. obnażał głupotę władz i tego co się aktualnie działo, zaraz kto to żądził między2000-2005?
Akurat durniu Khamidov był reżyserem na początku w latach 99-07, a serial m.in. obnażał głupotę władz i tego co się aktualnie działo, zaraz kto to żądził między2000-2005?
@: ja p🤬le „Świat według Kiepskich”. Przyjeżdża Tadżyk do Polski, robi serial, który obraża naród. Polacy z radością śmieją się z tego gówna gdzie 80% odbiorców nie ma pojęcia o co w tym tak naprawdę chodzi. J🤬a żenada.