-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...

Większość Niemców których znam jest w c🤬j lepszymi ludźmi niż wy. Dalej przyp🤬alacie się o coś co było zdebileniem jednego człowieka, za którym sami byście poszli gdybyście się tam urodzili. P🤬leni hipokryci. Jeszcze o Grunwald się przyp🤬olcie, chociaż to akurat wygraliśmy. Zajmijcie się aktualnymi sprawami jak POjeby w rządzie albo PiSy które chcą się tam dostać.
wracaj do piwnicy bo żyd jest głodny
Co ty k🤬a p🤬lisz szczylu?!![]()
Gdyby to było tylko "zdebilenie" jednego człowieka to nie było by tematu. Ale I wojna światowa to też on? Rozbiory też on? Wcześniej też on?
Ten naród już tak ma i serdeczny c🤬j im w dupsko!
Oni czuli, czują i będą czuli się lepsi choćby c🤬j wie co gadali pod publiczkę. Za tym jednym sk🤬ielem poszedł cały naród więc nie p🤬l mi tu żę niemcy są w porządku.
@up
No k🤬a.... Rozumiem nienawisc do niemcow, ale zaczynac dyskusje z rodakiem, ktory po prostu ma wlasne zdanie, od slow "co ty k🤬a p🤬lisz szczylu?!" (6 lat mlodszy "szczyl") to rece opadaja. A pomyslec, ze gimnazja szczesliwie Cie ominely O_o
wracaj do piwnicy bo żyd jest głodny
stara para niemieckich turystów, trzymająca po jednym psie yorku na kolanach. Syn widząc ich krzyknął z uśmiechem:
-dzień dobry!
Baba obdarzyła go przesłodkim uśmiechem i łamana polszczyzną odpowiedziała:
-dzyn dopry.
No co mój syn, poważniejąc strzelił:
-Ja nie do Ciebie mówiłem...
![]()
znow @Szajbaaa
6 lat po dwudziestym roku zycia to wcale nie jest sporo i nie p🤬li jak szczyl, tylko ma WLASNE ZDANIE, rozumiesz to ? Czy nikt normalny nie moze miec odmiennego zdania od Ciebie ? Zastanow sie prosze jaki poziom chcesz reprezentowac soba, bo aktualnie widze Zulawy Wislane, a nie "Podbeskidzie".
skoro z ciebie taki patriota to czemu nie pójdziesz do wojska ???
Tak, ok, niech usprawiedliwia wroga i uważa że nic się nie stało.
niemcy są ok i ogólnie nas kochają. Do rany przyłożyć k🤬a tylko.
A Żuławy wiślane piękne rejony.
Co ty k🤬a p🤬lisz szczylu?!![]()
Gdyby to było tylko "zdebilenie" jednego człowieka to nie było by tematu. Ale I wojna światowa to też on? Rozbiory też on? Wcześniej też on?
Ten naród już tak ma i serdeczny c🤬j im w dupsko!
Oni czuli, czują i będą czuli się lepsi choćby c🤬j wie co gadali pod publiczkę. Za tym jednym sk🤬ielem poszedł cały naród więc nie p🤬l mi tu żę niemcy są w porządku.