podpis użytkownika
VT700 85'k🤬a BongMan Ty jednak jestś zj🤬y
Hiszpanie wybili Maów i Azteków
Amerykanie, zamkneli rdzennych amerykanów w rezerwatach albo zabijali
ludzie sie zmienili, niemcy obecnie to inny naród, czego nie można powiedzieć o rosji bo to dalej sk🤬ysyny.
Wracając do Niemców, tak Ci zależy to szukaj byłych hitlerowców (takich sam bym dopadł)
Na świecie jest tyle wojen, tylu ludzi ginie, a Ty nap🤬lasz na szwabów.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Tak. Te k🤬y zabrały mojej rodzinie wart wiele milionów majątek - dworek szlachecki i w c🤬j ziemi dookoła. Niech oddadzą mi równowartość tego, a może trochę zmienię do nich nastawienie.
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.BongMan, jeśli sądzisz, że naziści wynaleźli ludobójstwo albo jakieś szczególne okrucieństwo wobec cywili, to jesteś w wielkim błędzie - doucz się.
Co do obozów koncentracyjnych - wymyślili (zastosowali) je po raz pierwszy, pod sam koniec XIX w., albo Brytyjczycy w czasie wojen burskich, albo Hiszpanie, podaje się różne roczniki od 1896, różnie jest to oceniane w zależności od tego co pod tym pojęciem się rozumie.
A mi zabrali zwierzchnictwo nad Imperium Rzymskim, koronę najwyższego kapłana Nanautzin i ponad 3 tony złotych zębów i sakiewek z żydowskim złotem które szabrowałem po obozach...
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Następny buc, który nie potrafi dyskutować i musi wyzywać...
W taki sam sposób jak niemcy? Taką samą ilość? Nie sądzę. Prowadzili z nimi wojnę i zabijali swoich przeciwników na polach bitew, a nie bezbronnych cywilów, kobiety i dzieci. Poza tym cywilizacja Majów była na skraju upadku kiedy przypłynęli Hiszpanie.
Też zabijali podczas walk, kilka razy też dostali solidnie po dupie, np. nad Little Bighorn. Było kilka przypadków że zabili niewinnych ludzi, ale nie na taką skalę jak szwabstwo i nie tak metodycznie. Poza tym jest spora różnica między rezerwatem Indian a obozem koncentracyjnym, nie sądzisz?
Ok, ja cisnę szwabów i jestem według ciebie zj🤬y. Ty ciśniesz Ruskich argumentując to "bo to dalej sk🤬ysyny". Z tego wynika, że jesteś równie zj🤬y jak ja.
Ostatnio złapali jednego na Węgrzech. Csatary się nazywa. Mieszkał sobie spokojnie przez wiele lat, nawet się nie ukrywał. Wszyscy o nim wiedzieli, nikt nic nie zrobił. No i nawet jak takiego złapiesz to co mu zrobią? Ma około 90 lat, mogą go osądzić ale go nie zamkną nawet.
A morduje ktoś cywili w taki sposób i w takich ilościach jak szwaby? Chyba tylko Korea Północna.
podpis użytkownika
VT700 85'Jeśli mordował to też zamordować, proste. I c🤬j mnie obchodzi ile ma lat.
ale przynajmniej zrobili coś, aby poprawić stosunki z europą po wojnie.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.podpis użytkownika
VT700 85'
Nie p🤬l. Pokaż mi przykład w historii kiedy podczas jakiejś wojny zamordowano tyle ludności cywilnej co Niemcy podczas drugiej wojny światowej.
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.