...niestety nie, wojna to syf, to upodlenie człowieka, wyzucie się z jakichkolwiek zasad...i lepiej abyśmy nazywali to wojną.. tak dla własnego sumienia..
podpis użytkownika
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wk🤬iał ludziWojnę się wypowiada, Niemcy Polskę najechali z zaskoczenia.
BongMan, nie tylko Niemcy mieli wyj🤬e na Genewską, Ruskie mieli wyj🤬e na wszystkie konwencje.
podpis użytkownika
Pragnę wyjaśnić, iż obsługa forum stosując metody totalitarne zmusiła mnie do stosowania obrazka "idźwc🤬j" zamiast pewnego dużo stosowniejszego sformułowania.podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.No właśnie - wojnę należy prowadzić w sposób kulturalny. Nie można od tak wjechać sobie czołgami na teren obcego państwa, jeśli nie wyrazi ono zgody z przynajmniej dwutygodniowym wyprzedzeniem!
BongMan, nie tylko Niemcy mieli wyj🤬e na Genewską, Ruskie mieli wyj🤬e na wszystkie konwencje.
PS. Bongman i cała reszta antyniemieckich napinaczy - czy jakiś Niemiec zrobił osobiście wam albo waszej rodzinie coś
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.