kiedy ostatnio mielismy jakis zamach terrorystyczny?
kiedy ostatnio nastolatki z Polski wrzucaly filmy w internet, ze boja sie z domu wychodzic bo sa zaczepiane i napadane i prosza zeby ktos cos z tym zrobil?
@Niezwyciężony
serio jesteś taki p🤬lnięty czy tylko udajesz?
Jeśli się doczekamy to mam nadzieję że tylko ty padniesz jego ofiarą.
kochac braci owszem, ale tylko naszych, reszta to scierwo i mozna z nimi robic co sie chce
@lapps Dałnie, co ma nagranie wspólnego z uchodźcami ? multikulti czy lewactwem ? chciałem tylko zwrócić uwagę że patologia jaką widzimy na nagraniu jest powszechna, nie związana z narodowością, religią, czy jakimkolwiek światopoglądem, wbrew temu co takie niedorozwoje jak ty i tobie podobni obsrywający się w komentarzach "myślą"
Spokojnie, doczekasz się, i nie będzie to miało wiele wspólnego z imigracją![]()
No tak, bo w Polsce nie ma patologii która zaczepia i napada ludzi![]()
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie![]()
To jest takie trochę infantylne, zasłonie rączkami oczy, przestane widzieć problem więc problem zniknie
@lapps K🤬a ja nie twierdze że nie masz racji, tylko zwracam uwagę że za bardzo generalizujecie.
Rumun się wysra na chodnik, winne lewactwo.
Cygańskie dzieci zaczepiają dziadka przy bankomacie, winne lewactwo.
A na nagraniu masz pokazanych zwykłych złodziei szarpiących się z ochroną.
I tyle, wrzuciłem dla przykładu film na którym widać identyczną solidarność sebiksów i karyn w walce z ochroną.