podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.Najskuteczniejsze w szerzeniu swojej racji jest zbudowanie silnego ekonomicznie państwa z którym inni muszą się liczyć.
Żadne filmy propagandowe nic nie zmienią. Takie błaganie o szacunek przynosi efekt odwrotny. Wzbudza żałość i politowanie.
Wszyscy mają na nas wyj🤬e bo Polska to słabe, żałosne po stokroć rolnicze państewko bez nowoczesnego przemysłu, bez nowoczesnej technologii. Pełne niewykształconych prymitywnych podłych ludzi.
Naszym towarem eksportowym są pieczarki, jabłka, zimnioki, cebula, prymitywni kierowcy tirów i tani źle wykształceni pracownicy ledwo dukający kilka słów po angielsku.
Nie mamy do zaoferowania nic co ktokolwiek by chciał i za co moglibyśmy stawiać żądania.
Więc powiedziecie mi do jasnego c🤬ja. Po co ktoś ma się z nami liczyć? Wszystko co mamy do zaoferowania światu ma każdy inny kraj trzeciego świata...
Nie ma tu kropli ropy więc nawet amerykanie nic tu nie inwestują bo w co by mieli? W produkcję marchewki?
bla bla weźcie zamiecie w tym filmie polakow na niemcow i odwrotnie piłecki to poszedł tam na przeszpiegi dla niemcow za pare groszy tfu zawsze byl i bedzie kanalia w naszych oczach to niemieckie rodziny nasz kryły a zli polaczki na nasz donosili wiadomo brak blekitnej krwi zachodu i zydow zobowiązuje to takich zachowań zobaczycie dostaniecie za swoje niedługo juz odpieramy co nasze z waszych brudnych tłustych łap a niemcy tez weżną co ich czyli slask ktory odebraliście im podczas wojny szkoda ze nie mozna wyeliminować waszego państwa ktory jest odpowiedzialny za II wojne swiatowo (po to wy najpierw zaatakowaliście niemcow a nie oni pierwsi was)
A propo tego filmu sory ale my jak i ludzie zachodu jesteśmy ludźmi mądrymi i inteligentnymi przez to proste hasełka nie trafaija do nas bardziej jest to skierowane dla motłochu czyli ludzi ze wschodu europy
jak by chcieli cos dla nas zrobic niech przygotuje film z argumentami ktorych i tak nie macie.....
podpis użytkownika
You shall not pass!