Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
sdfgs to funkcjonariusz policji politycznej. przydzielony mu został nadzór portalu sadistic.pl, po tym gdy na początku roku zaczęły się pojawiać na tej stronie nieprzychylne tematy na temat ACTA, ustawy emerytalnej i cen paliw. miejcie się na baczności!!!
Patrzę na twoje posty i zastanawia mnie jedna rzecz - w której jesteś klasie gimnazjum, że nie wiesz, że po kropce następne zdanie zaczyna się z dużej litery?
Patrzę na twoje posty i zastanawia mnie jedna rzecz - w której jesteś klasie gimnazjum, że nie wiesz, że po kropce następne zdanie zaczyna się z dużej litery?
to sadistic, a nie raport ze śledztwa, panie oficerze cbś
No cóż, w gimnazjum uczą, że zdanie zaczyna się "dużą literą" lub "od dużej litery" ale NIGDY "z dużej litery".
Jak ktoś zakończył edukację na szkole podstawowej, to tego nie wie...