podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.Szkoda, że biali ludzie są tak słabi, że boją się bronić. Głupie p🤬dy z kolei czują się bezkarnie, bo nigdy nie dostały w pysk za swoje wybryki. Ludzie odklejeni i jedni i drudzy, a zaraz ktoś mi napisze "tak tak, ja jej jebnę i pójdę za to do więzienia". Na głupią p🤬dę wystarczy plaskacz wychowawczy, tu w dodatku dysponując nagraniem masz podstawę do zatrzymania obywatelskiego, bo istnieje wysokie prawdopodobieństwo ucieczki napastnika. Plaskacz nie spowoduje uszkodzenia ciała, nie ma mowy nawet o napaści, bo to ty zostałeś zaatakowany.
No ale tak, sądy mamy jakie mamy i c🤬j z tego, nie lękajcie się i walczcie o swoje.
Miała sama wyskoczyć zostawiając niemowlaka w samochodzie na dwie lochy? Sam bym do nich w tej sytuacji nie wiem czy wysiadł. Ma nagrane tablice, mordy sprawczyń, więc nowa szyba/maska będzie na ich koszt. Dodatkowo odpowiedzą za niszczenie mienia. Jakbyś takiej jebnął plaskacza w obronie samochodu i ta wyk🤬iła by odpowiednio potylicą o asfalt to byś miał wyrok za śmiertelne pobicie. Biali nie są słabi tylko używają mózgu (jak widać z nagrania nie wszyscy, jak widać po Twoim wpisie tak samo...).
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.