Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nasi politycy przegrali by nawet w kapsle z Putinem , nadają się do tarcia chrzanu jedynie , zrobi co chce - gorzej jak tatarzy się wkórwią - może to się odbić na naszych plecach więc ludziska szykujcie pałki i co tam macie ukraińcy nie będą czekać powędróją na wschodnie połacie Polski , ja się pakuje z Kołobrzegu jestem ale sam granic Polski będe bronił. Tak mi do pomóż BÓG
Polska jest bardziej aktywna w tym konflikcie niż cała UE, czy to dobrze czy źle to się dopiero okaże. Więc nie zarzucajcie bierności bo to nieprawda. Polska jest częścią NATO więc teoretycznie jakąś siłę przebicia ma. NATO chcę wysłać na granicę Polsko- Ukraińską swoje wojska więc jesteśmy dosyć istotni w tym konflikcie a na pewno poniesiemy (z racji sąsiedztwa) konsekwencje). Oby naszych granic konflikt nie przekroczył.
Piszesz o konsekwęcjach politycznych czy finansowych ? Kolego ja pisze o osobach - o każdym jednym człeku który dostanie 30 gramową kulke ... to nie są żarty i nie jałowa dyskusja to jest już wojna na naszych granicach, i Dopomóż -dzięki mam wikipedie ale piszę tak jak umię nie trza mi pomocnika chyba zrozumiałeś
haha, jaki hejt na putina a jak rzadzi twarda reka goni brudasow czy pedalow to wszyscy klaszcza z zadowolenia ze taki odwazny, meski i dba o swoje sprawy