Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Fake ten filmik. Podpowiadali kibicowi. Przecież każdy kibic tylko robi burdy na stadionach i jest debilem w dresie, który pije piwo i siedzi na ławce pod blokiem.
Kolega po automatyce i robotyce zap🤬la na budowie za marne grosze. Pozdrawiam ścisłowców.
Widocznie jest j🤬ym nie ogarem jak nie potrafi sobie znaleźć pracy............ pozdrówki dla niego! Ja p🤬le żadne słowa nie wyrażą mojego zażenowania.........
@BongMan Ale ty p🤬lisz koleś. Nie wiem do jakiej szkoły chodziłeś, ale skoro nie uczyli tam jak pisać CV, albo kiedy były powstania w Polsce, to przypuszczam, że do jakiejś specjalnej.
Da dziewczyna z AWF to zwykły worek na spermę, który nic sobą pewnie nie reprezentuje. Mam nadzieje, że ma chociaż jakieś pasje i zainteresowania, bo tak to sobie nigdy faceta do poważnego związku nie znajdzie.
@Winterstorm
Na c🤬j mu automatyka i robotyka w takim kraju jak nasz? Może za ok. 10 lat, kiedy ten przemysł się rozwinie, to coś znajdzie, wcześniej nawet nie ma co na to liczyć, przynajmniej w Polsce.
Wiedza studentki 2 roku AWF i Kibica Lechii Gdańsk nie posiadającego matury
K🤬a, nie rozumiem. Ten filmik byl jakis czas temu na sadola wrzucony, to praktycznie wszyscy sie spinali, na c🤬j to gowno bylo wrzucone. A jak jakis ziomek p🤬lnał to w komentarzu., to od razu jest top. What the k🤬a is going tutaj?
Rozumiem, że przetłumaczone z zewnętrznej strony. Natomiast naprawde wszytkim pasuje to "wespinianie" się? "Wespinać, wespinaczka". Sory, ale nie trawie tego błędu i musiałem... Nie ma jak dobra "wespinaczka", gdzie "wespina" się turysta wspierający innego "wespinającego" się.
Jak głosi stara pieśń politechniki "Każda laska z AWF'u robi loda na bezwzdechu" i pomyśleć, że być może taka tempa strzała będzie siedziała w urzędniczym okienku, dzięki znajomościom tatusia...
Kolega po automatyce i robotyce zap🤬la na budowie za marne grosze. Pozdrawiam ścisłowców.
Na budowie można nie trzeźwieć i nikt nic nie powie. Po automatyce i robotyce w pracy raczej nie można sobie pozwolić na nałogowy alkoholizm. Jeżeli lubi takie życie, to trudno.