[..] Wczoraj lecąc 160 doszła mnie biała a4, goście wyprzedzili i zaczęli zap🤬lać no to i ja w pedał. Dobre 20 km lecieliśmy razem, wyprzedzając wszystkich, z 180 się nie schodziło. Oczywiście autkami. Grunt to dobra zabawa i znalezienie spoko towarzyszów na drodze. Większość z tego filmiku to traski dwupasmowe, więc nie spinajcie dupy kwejkofrajerzy.
Jacy wy jesteście wszyscy p🤬lnięci
Przypominam wam, że jesteśmy na sadisticu, a nie na kwejku. Spinacie dupsko, bo ewidentnie wasze punto tak nie pojedzie
I tutaj włącza się Polska mentalność - ja nie mam, to dlaczego on ma mieć. tatowóz, czy totolotekwóz czy k🤬a prezes wóz - ma czym to zap🤬la. Druga sprawa - przejścia. Każdy ma obowiązek przed wejściem na przejście spoglądnąć w lewo czy w prawo, tym bardziej wieczorem gdy powietrze jest inne niż w dzień, słychać jak ktoś nak🤬ia obroty pod czerwone pole więc analogicznie rzecz ujmując, rozglądamy się na boki... Wczoraj lecąc 160 doszła mnie biała a4, goście wyprzedzili i zaczęli zap🤬lać no to i ja w pedał. Dobre 20 km lecieliśmy razem, wyprzedzając wszystkich, z 180 się nie schodziło. Oczywiście autkami. Grunt to dobra zabawa i znalezienie spoko towarzyszów na drodze. Większość z tego filmiku to traski dwupasmowe, więc nie spinajcie dupy kwejkofrajerzy.