Niemcy. W Berlinie powstaną strefy bezpieczeństwa dla kobiet.
Wielka Brytania. W Londynie postawią betonowe zapory.
Polska. IMiGW ostrzega kierowców przed śliskimi drogami.
źródło: fb jednego z polityków
podpis użytkownika
dz🤬ki koks i firefoxpodpis użytkownika
dz🤬ki koks i firefoxFranca. W Paryżu na ulice wyjdzie blisko 8 tysięcy policjantów i żołnierzy.
Niemcy. W Berlinie powstaną strefy bezpieczeństwa dla kobiet.
Wielka Brytania. W Londynie postawią betonowe zapory.
Polska. IMiGW ostrzega kierowców przed śliskimi drogami.
źródło: fb jednego z polityków
Właśnie o to chodziło w jego poście - o alkoholowe "zgony"![]()
A cały ten "problem z imigrantami" to nie jest żaden problem, a każdy myślący człowiek uświadomi sobie fakt, że to wszystko to jedna wielka zasłona dymna, dla większych przekrętów UE. No, ale jak widać propaganda strachu robi swoje i każdy na samą myśl o ciapatych dostaje sraczki z nerwów![]()
Jednak niezaprzeczalny jest fakt, że w Polsce prawdopodobieństwo jakiegokolwiek zamachu praktycznie zerowe.
Ależ to będzie zajebisty temat do czytania komentarzy jak zlecą się nasze złote chłopaczki od "polaczków" i "cebulaczków" i zaczną płakać jaka to polska jest zła bo musieli z niej wyjechać podcierać dupy niemkom bo 5 razy nie zdali w gimnazjum i nie mieli w Polsce perspektyw.
Idę po popcorn.
Szanuję Cię , ale nie przeginaj! Nigdy nikogo nie nazwałem "Polaczkiem", ani "cebulaczkiem", jeśli już to "burakiem" (stara szkoła), A w wjechałem bo, pochodzę zza "żelaznej kurtyny" i skoro miałem wybór jechać do większego miasta w Polsce i martwić się o każdy dzień (bo wszyscy wyjeżdżali do sklepisk ludzkich) , to przyznam ... wybrałem trochę bardziej "leniwą" opcję- Islandię (Jak mam wejść do wody, to już na głęboką). Nigdy nie uważałem się za panicza. Pochodzę z robotniczej klasy i szanuję każdą zarobioną koronę. Z wykształcenia jestem ślusarzem, na Islandii wyuczyłem się zawodu mechanika sam. , spawacza plastikiem, co dało mi nowe perspektywy. Więc zanim coś p🤬lniesz następnym razem pomyśl, bo w tym momencie to z ciebie wypłynął "burak"....
Edit: jeszcze jeden powód, dlaczego wyjechałem, to to że każdy na każdego pluje jadem, i mimo że nie raz rodaka wyciagnąłem z przysłowiowej "dupy", to nie raz mi potem "wbił nóż w plecy". Tutaj jest podobnie, dlatego ograniczam kontakty z rodakami do minimum.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów? Nic więcej wam nie trzeba do życia tylko, żeby nie było brudasów.
Możecie zdychać z głodu, wp🤬lać byle co, zarabiać 4x mniej niż na zachodzie, oddawać państwu 85% zarobków i nie dostawać NIC w zamian ale najważniejsze, że nie ma brudasów co czyni Polskę zajebistą.
podpis użytkownika
==============================================Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów? Nic więcej wam nie trzeba do życia tylko, żeby nie było brudasów.
Możecie zdychać z głodu, wp🤬lać byle co, zarabiać 4x mniej niż na zachodzie, oddawać państwu 85% zarobków i nie dostawać NIC w zamian ale najważniejsze, że nie ma brudasów co czyni Polskę zajebistą.
Z takimi idiotami w tym kraju nigdy nie będzie lepiej.
Wy jesteście gorsi od niewolników. Niewolnik przynajmniej pragnie wolności a was się jebie w dupę od urodzenia i mruczycie z zadowolenia jak przyjemnie![]()
Wszyscy polscy politycy wiedzą, że polak nie ma godności i można go upodlić ile tylko wlezie. Nie ma takiego zeszczmacenia jakiego nie zniesie. Dlatego politycy kradną i nie zmieniają w tym kraju nic. Bo po co skoro Polakom się podoba.
Dla was Polska jest zajebista bo nie ma tu brudasów?
W Polsce jest mniej jak ich nazwałeś "brudasów" więc i mniej potencjalnych terrorystów. A co za tym idzie jest bezpieczniej, jeśli chodzi o zamachy, spokój na ulicach, molestowanie kobiet, gw🤬ty, rozboje, napady i pobicia.
Paradoksalnie w Polsce będzie najwięcej ofiar
![]()
Ty nie szukaj związku wypocin Velture z normalnymi ludźmi, błagam cię...
Przejdź się przez Nową Hutę nocą, zmienisz zdanie.