hehe, w sumie byłoby to nawet śmieszne, gdyby nie takie straszne. Ci szaleńcy mają kilkanaście % poparcia. Dramat.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Polska już przepadła, skoro idąc do urn, jedyny wybór jaki mamy to PO-PiS, lewacy albo banda takich oto oszołomów...
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Ten gość nawijał o tym, że matka boska przemówiła w 1870 roku do Polaków. W języku polskim. Dla mnie to oszołom. Kolonizacja Polski nie ma tutaj nic do tego.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No ja bym chętnie zagłosował na Unię Wolności, ale jestety, już nie istnieje, więc poza tymi co wymieniłeś pozostaje chyba tylko jakiś kanapowy plankton. W życiu ZAWSZE wybiera się mniejsze zło, jak dorośniesz, to zrozumiesz.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Ten gość nawijał o tym, że matka boska przemówiła w 1870 roku do Polaków. W języku polskim. Dla mnie to oszołom. Kolonizacja Polski nie ma tutaj nic do tego.
Pragnę przypomnieć że jesteśmy jedynym krajem w Europie gdzie większość obrotu towarami spożywczymi jest prowadzona przez obce firmy jednocześnie drenując kraj
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.