wybieramy posłów, żeby tworzyli prawo, które będzie dbało o polską gospodarkę, o Polaków [....]
A to że jakiś pedofil klecha decyduje czy, za ile i gdzie twoja matka pojdzie do grobu to już ci nie przeszkadza? Hatfu
Czyli wbrew sobie należy wybierać większe zło?
Dzięki sieciom takim jak Lidl w Polsce ogóle da się żyć. Zamiast się cieszyć za takie inwestycje, dziękować tym zachodnim firmom że będzie tu praca, rozwój infrastruktury, to te prawackie zwierzęta warczą i szczekają... C🤬ja wbijam w te wasze objawienia pojeby chore, a matka boska ma tyle wspólnego z rzeczywistością co Królewna Śnieżka.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Żebyś się czasem nie zesrał Kolego przez tę jakże "polską" sieć sklepów Dino.
Pomijam pierwszego udziałowca - zapewne jakiś słup służb bo to i tak "jedynie" 51% czyli ledwie połowa, lecz spójrz na innych udziałowców.
Te sklepy to żerowisko dla obcych i służą do wyprowadzania kapitału z Polski.
Jak prawie wszystkie inne.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Z tobą jest rozmowa jak z dżdżownicą... Mam teorię, że jeśli człowiek nie zmądrzeje do czterdziestki, to już c🤬j z nim. Kiedyś też byłem zindoktrynowanym trybikiem, jak ty obecnie.
zindoktrynowany? jeżeli ktoś już jest zindoktrynowany to jesteś nim ty! powielasz jakieś bzdury, a kiedy ktoś zapyta o poparcie tezy to rzucasz w niego gównem i uważasz, że jesteś taki mądry? jesteś tak samo nawiedzony, jak ci na filmiku!
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Typ @: jest idealnym przykładem i dobrze że wywołał kwestie pedofilii w kościele. Ile od 1989 roku było przypadków spraw w których można cokolwiek udowodnić, bo istniały ślady biologiczne na ofiarach? Kilka? Kilkanaście? Większość tych mitycznych spraw to medialne bańki. Jakiś klecha zostaje oskarżony o coś co rzekomo zrobił 20 lat temu. Ofiara jest zwykle osobą która wygląda jakby powinna trafić do ośrodka pomocy psychicznej a nie składać rzekomo prawdziwe zeznania. Większość tych spraw jest umarzana z racji braku dowodów bo sprawa wisi na tym że klecha mówi X a rzekomo ofiara mówi Y i nie można ustalić kto mówi prawdę....
Dzięki sieciom takim jak Lidl w Polsce ogóle da się żyć. Zamiast się cieszyć za takie inwestycje, dziękować tym zachodnim firmom że będzie tu praca, rozwój infrastruktury, to te prawackie zwierzęta warczą i szczekają... C🤬ja wbijam w te wasze objawienia pojeby chore, a matka boska ma tyle wspólnego z rzeczywistością co Królewna Śnieżka.
51% czyli k🤬a ma pełną kontrolę nad firmą.... orientuj się.
Nawet gdyby ta spiskowa teoria o słupie była prawdziwa, to k🤬a chciałbym aby chociaż co druga marka w Polsce miała takiego słupa, a nie k🤬a w biały dzień wszystko wypływa z kraju.
Co do tego filmiku, to warto by też dodać, że niemiecki rząd popłacał do sieci Lidl "Polska", by mogli sprzedawać produkty poniżej koszów, celem wykończenia konkurencji.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.No, chłopie... nie neguję, że 51% to większość. Ale to nadal jedynie "większość", a nie "całość".
Nieuzasadnione jest za tem twierdzenie, że Dino to "polska firma", bo podobno jakiś Polak ma TYLKO 51% udziałów.
a ktoś się tam wypowiadał, że to ",nasza" (polska) firma. No, nie. Nie jest to polska firma.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No, chłopie... nie neguję, że 51% to większość. Ale to nadal jedynie "większość", a nie "całość".
Nieuzasadnione jest za tem twierdzenie, że Dino to "polska firma", bo podobno jakiś Polak ma TYLKO 51% udziałów.
a ktoś się tam wypowiadał, że to ",nasza" (polska) firma. No, nie. Nie jest to polska firma.
Ja tam kupuję wyłącznie w Lidl. W zeszłym miesiącu nabiłem w Lidl Plus >1000 zł i miałem z tego zajebiste zdrapki w tej apce. A wyborcom Konfederacji proponuję zorganizowanie sklepików przykościelnych. Przy drzwiach można by stawiać małe maryjki na baterie z czujką ruchu pozdrawiające klientów (ale wiadomo, )
Tymczasem skoczę jeszcze dzisiaj na zakupy do mojego ulubionego sklepu. Dobrze, że Lidl`e są do 22:00
I pamiętajcie, że: