Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze k🤬a powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze k🤬a powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie.
Mogą podziękować kaczorowi i jego zajebistemu pomysłowi, że pieszy ma pierwszeństwo. Zawsze k🤬a powtarzam, że ten przepis pieszym nie pomoże, ponieważ wyłącza im myślenie. Pomoże natomiast państwu, bo kasa z mandatów zasili budżet
No autora chyba pop🤬liło....pajacowi zabrać prawko dożywotnio plus 15lat odsiadki za psa
A ja tam jestem w sumie zadowolony z tego przepisu. Jako kierowca i tak uważałem na przejściach, czy nie trafia się jakiś samobójca, teraz przynajmniej mniej ludzi za mną trąbi jak przed przejściem (koło którego są ludzie) zwalniam. A jako pieszy - łatwiej mi przejść, bo jednak częściej się trafia ktoś, kto mnie przepuści (oczywiście nie wchodzę w ciemno na pasy - jakoś nie lubię grać w rosyjską ruletkę).
Ten przepis ma włączyć myślenie kierowcom zmuszając ich do zwracania uwagi na przejścia dla pieszych, bo debile są wszędzie nieważne czym się poruszają. Zobacz na statystki, które jednoznacznie określają, że ten przepis zmniejszył ilość wypadków na przejściach dla pieszych. Zresztą tak jest w całej Europie, a jak się nie podoba to wyp🤬alaj na wschód. Kasa z mandatów idzie na fundusz drogowy, a nie do kieszeni polityków jak np. marża z Orlenu. Ps j🤬 pis
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTen przepis ma włączyć myślenie kierowcom zmuszając ich do zwracania uwagi na przejścia dla pieszych, bo debile są wszędzie nieważne czym się poruszają. Zobacz na statystki, które jednoznacznie określają, że ten przepis zmniejszył ilość wypadków na przejściach dla pieszych. Zresztą tak jest w całej Europie, a jak się nie podoba to wyp🤬alaj na wschód. Kasa z mandatów idzie na fundusz drogowy, a nie do kieszeni polityków jak np. marża z Orlenu. Ps j🤬 pis
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.