Co dzban to dzban, ale te górnolotne teksty o "narażaniu życia innych uczestników ruchu" to chyba miały jakieś prześmiewcze być - zarządca tego tunelu zamontował kiedyś testowy pomiar prędkości na 3 dni i poza autobusami miejskimi nie udało się przez te 3 dni stwierdzić ani jednego (!) przypadku pojazdu poruszającego się z dozwoloną prędkością 70 km/h.
Jak to przecież mamy tu pedalarzy, którzy będą pisać, że są takimi samymi użytkownikami dróg...
Ostatnio 2 osoby policja zawróciła z ekspresówki S2 bodajże, odnoszę wrażenie że spora część cyklistów nie dość że nie ogarnia przepisów ruchu drogowego to jeszcze ma problem z myśleniem...
To nie prędkość zabija a jej wytrącanie. Następuje tu ciąg przyczynowo skutkowy. Wszyscy zap🤬lają. Weżdża pedalarz. Jeden z zap🤬lającychych w tym samym kierunku co pedalarz wpada na pomysł wyprzedzania w tunelu, ale no robi to w tzw "w nie ten czas" czyli jest p🤬dą do kwadratu, bo wymusza na jadących z naprzeciwka. Jadący z naprzeciwka gw🤬townie hamuje, żeby nie zajebac w wymuszającego, albo ucieka w barierki(ścianę), bądź, co najbardziej logiczne jest wali prosto w pedalarza (gdzieś czytałem, że przy czołowych akcjach kierowcy częściej walą w lewo jak w prawo). Nie twierdzę, że tylko pedalarz jest tutaj winny, bo tak jak ty napisałeś "wszyscy zap🤬lają", ale wystarczy trochę wyobraźni, żeby wiedzieć co się może wydarzyć, gdy ktoś tak słabo odpowiedzialny wjedzie w tunel.
Ja tam sobie dosyć często śmigam na rowerze, uwielbiam wk🤬iać kierowców swoją jazdą Często jak potrzebuję się odstresować idę na rower i wk🤬iam innych Wasz ból dupy jest nie do opisania hehhe
Ja tam sobie dosyć często śmigam na rowerze, uwielbiam wk🤬iać kierowców swoją jazdą Często jak potrzebuję się odstresować idę na rower i wk🤬iam innych Wasz ból dupy jest nie do opisania hehhe
Jak to przecież mamy tu pedalarzy, którzy będą pisać, że są takimi samymi użytkownikami dróg...
Ostatnio 2 osoby policja zawróciła z ekspresówki S2 bodajże, odnoszę wrażenie że spora część cyklistów nie dość że nie ogarnia przepisów ruchu drogowego to jeszcze ma problem z myśleniem...