podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Który to taki geniusz od owsiaka na to wpadł... Znacie nazwisko ?
Oj nie p🤬l, przynajmniej mamy co pooglądać.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Oglądać to też słabo, jak by hale ci idioci podpalili to by było co ogladać. A tak to zostaje jedynie doj🤬 werbalnie wośpowcą za te fajerwerki, co to sam owsiak mówił że się ich pieseczki boją.
A i jeszcze coś dla psiarzy
No trzeba być skończonym idiotą, by pirotechnikę odpalać w zamkniętym pomieszczeniu...
Mam nadzieję że policja przyjrzy się sprawie kto to zorganizował i kto to gówno tam odpalił, gdzie jest odpalanie pirotechniki w zamkniętym pomieszczeniu zabronione na całym świecie.
Który to taki geniusz od owsiaka na to wpadł... Znacie nazwisko ?
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Kto był w szpitalu ten widział sprzęt od Owsiaka. Ale c🤬y dalej będą p🤬lić i straszyć skarbówka itd. Przelejcie na szamana rydzola jak nie pasuje.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.