Acha i to jest wina Owsiaka? za gradobicia też jest winny?
Chociażby mnie... owsiak to j***ny złodziej i malwersant..
aż sie zalogowałem aby dać piwo. Trzymaj się tam ty wyzyskiwaczu pracujących mas i oby skarbówka nigdy nie dowiedziała się o twoim istnieniu.
podpis użytkownika
Ola gringopodpis użytkownika
Wyrzucam przez okno zwłoki zawinięte w prześcieradło Rano znajdzie cię miejski cieć Z wciśniętym w dupę kablem podłączającym sieć Będziesz mieć krótki liścik wsunięty do rąk Tak kończy każdy hejter, wesołych świątPrzez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.Chociażby mnie... owsiak to j🤬y złodziej i malwersant... Ale ok c🤬j. Daj mi 100mlz kupie za 80mln sprzęt a 20mln powiem, że w sumie to na organizację i na festiwal i na c🤬j wie co
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Przez lata PiSuary go prześwietlali od każdej możliwej strony. To że nie znaleźli nic za co mogliby go udupić dowodzi że Owsik złodziejem nie jest.
podpis użytkownika
Ola gringoNo właśnie znaleziono i mowilem wyraznie napisałem co zrobil aby nie wyszlo na jaw... Jego zona zawiesila/zamrozila dzialalnosc i otworzyla kolejna spolke corke... Czytaj czlowieku ze zrozumieniem..., A to, że w WOSP samym w sobie nie znaleźli, nie znaczy że jest niewinny.... Wykorzystuje luki prawne, meandruje między przepisami, uzywa osób trzecich, wykorzystuje znajomości i koneksje po tatusiu etc etc...