i o to właśnie chodzi żeby samochodem za 1/4 kasy można było objechać chamów co im tatko kupił porsche,ferrari,lamborghini.
To wszystko po to żeby pokazać ze auto za dwumetrową kupę dolarów jest niczym jak siedzi w nim dwumetrowa p🤬da.
Nikos - za 1/4 kasy?! o_O Żeby odjebac tak Suprę, koleś musiał wydac o wiele więcej kasy niż tą wspomnianą przez Ciebie 1/4 ceny Murcielago. Sama turbina może cenowo dojśc do ponad 50 tysięcy złotych.
Typowo polaczkowe podejscie. Przerobic, byle bylo taniej. Najlepiej jeszcze na gaz. lambo to lambo ma swoj styl, to jest auto legenda. Tojotka ma sie nijak do tego.
Porownanie stuningowanej supry z oryginalnym lambo nie ma sensu. Trzebaby stuningowac obydwa auta.
Pozatym w takim porownaniu przyspieszenia nie wazna jest ilosc koni a ciag, zwany momentem obrotowym.
oj nikos zazdrosc dupe sciska, ze ktos moze sobie pozwolic na lambo a ty nie ?
A wyscig podrasowanego wozu z z seryjnym ale lepszym, to troche tak jakby na sile starac sie udowodnic ze masz wiekszego, a i tak kazdy wie ze lambo to jest to.
i co NIKOŚ..? szczeliłem z tymi koniami co? na drugi raz jak niemasz zielonego pojecia o czyms to sie nie wypowiadaj. Pomyliłem sie o ok ~15 KM co przy 1000KM niema roznicy.
TAK poznałem po dzwieku silnika.. Jesli cie to ciekawi.
olej nikosia on niema zielonego pojecia o czym pisze.
napisalem ze ma ok 1000KM..? Tak, poznałem po dzwieku silnika.
Ja tez kocham motoryzacje... W jej oryginalnej postaci. Nie lubie tuningu, i drazni mnie porownywanie wycisnietego do ostatniej kropli mocy scierwa z czyms klasycznym, luksusowym. Ludzie krecacy takie filmiki nic nie wnosza, nic nie udowadniaja... Moze jedynie podkreslaja znaczenie sprezarki.
Dla mnie to brak stylu.