podpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmpodpis użytkownika
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKurczę Velture. Mnie bardziej martwi klin z rana a dokładniej statystyka uzależnienia od alkoholu w Polsce:
W Polsce liczba osób uzależnionych od alkoholu i nadmiernie pijących sięga od 4 do 5 mln, a osób wymagających leczenia od 1 mln do 1,2 mln. Z tego leczeniem objętych jest około 15 proc. Osób żyjących w zasięgu społecznie negatywnych skutków alkoholizmu jest około 12 mln.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ciekawostka turystyczna o której wielokrotnie pisałem ale lubię ją.
W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je r🤬ać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary c🤬jek r🤬a młodą cipę na legalu.
Dziękuję za uwagę. Idę zaj🤬 klina.
Kurczę Velture. Mnie bardziej martwi klin z rana a dokładniej statystyka uzależnienia od alkoholu w Polsce:
W Polsce liczba osób uzależnionych od alkoholu i nadmiernie pijących sięga od 4 do 5 mln, a osób wymagających leczenia od 1 mln do 1,2 mln. Z tego leczeniem objętych jest około 15 proc. Osób żyjących w zasięgu społecznie negatywnych skutków alkoholizmu jest około 12 mln.
Mnie martwią imigranci na których płacę podatki jako płatnik brutto.
Jeśli masz problem z tym, że płacąc za alkohol wspieram budżet skarbu państwa to bardzo mało patriotyczne z twojej strony ziomuś.
Bardziej chodzono skalę problemu. Nietrzeźwo myślący kupując wspierają skarb państwa, mentalnie gubią spoleczenstwo
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ciekawostka turystyczna o której wielokrotnie pisałem ale lubię ją.
W Polsce romowie są oficjalną mniejszością i jako taka mogą legalnie brać ślub z 13 latkami i je r🤬ać. Znaczy ślub nie jest legalny ale prawo akceptuje ichniejsze rytuały bo to ich kultura i tradycja. Więc 50 letni dziad ze złotymi zębami i tombakiem na palcu sobie bierze taką 13tkę za żonę, robią imprezę na chacie w lokalu socjalnym za który płacimy z podatków, uznają to za ślub i sobie taki stary c🤬jek r🤬a młodą cipę na legalu.
Nieno tobie pisałem. Ale skoro identyfikujesz się z problemem to dobrze dla Ciebie. Możesz leczyc
podpis użytkownika
Pisałeś do mnie o wszystkich więc odpisałem. Zmartwił ciebie mój klin z rana i się rozpisałeś.