Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@up ja jestem następny.
Stanowczo tępić trzeba taka barbaryzacje języka.
Wielki obrazek tego co się teraz dzieje na świecie jest taki że potomkowie ludzi którzy nie mają w sobie żadnego genu wojownika ( bo ich przodkowie byli chłopami) zostali wykarmieni jako pierwsze pokolenie w ich drzewie genealogicznym (prawdopodobnie z jednoczesną minimalizacja innych bodźców stresowych, nie tylko głodu)
I wszyscy ci Janusze myślą że świat należy do nich, kobiety to suki do r🤬ania it'd
Wszyscy oni gówno mają do zaoferowania społeczeństwu, jako prawilni Narcyzowie, jak Sunday który za nic ma porządek społeczny który od języka się zaczyna
Przeczytałem dwa razy i... o ki c🤬j się rozchodzi?
"potomkowie ludzi którzy nie mają w sobie żadnego genu wojownika ( bo ich przodkowie byli chłopami) zostali wykarmieni jako pierwsze pokolenie w ich drzewie genealogicznym (prawdopodobnie z jednoczesną minimalizacja innych bodźców stresowych, nie tylko głodu)"
Co to k🤬a jest, jakieś przemyślenia po clomasepanie czy innym gównie? !
Chłopak zapuścił dłuższe włosy a stulejarze już się ślinią. Na nagraniu nie widać ani twarzy, ani cycków, co najwyżej zarys krocza, ale to niczego nie dowodzi. Równie dobrze mógł to być transoc🤬l spuszczający się z poreczy.
Chłopak zapuścił dłuższe włosy a stulejarze już się ślinią. Na nagraniu nie widać ani twarzy, ani cycków, co najwyżej zarys krocza, ale to niczego nie dowodzi. Równie dobrze mógł to być transoc🤬l spuszczający się z poreczy.
Uważaj na ulicy za kim się oglądasz, każda baba może mieć penisa, a najlepiej nie wychodzić z domu